Razstava Vivarij Bioexo

Foto: Bioexo Bioexo
Razstava bo trajala do 17.10.2018, z možnostjo podaljšanja.
Oglej si celoten članek

Delovni čas je od 9.00 do 13.00 in od 16.00 do 22.00 vsak dan.

V Vivariju Bioexo, ki bo čez poletje kot razstava potekala v Kopru na Čevljarski 8, želijo predstaviti čimveč eksotičnih živali, med katerimi bo pa največ tropskih žab. Na ogled bodo poleg žab še kače, kuščarji, ptičji pajki, žuželke in druge zanimive eksotične živali.

V okviru razstave bodo potekale tudi različne otroške delavnice, poučna predavanja in delavnice odpravljanja predsodkov. Društvo ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo namreč želi širiti pozitiven odnos in znanje o teh živalih tudi na Obali. V mali trgovinici pa bodo naprodaj različni spominki in igrače v obliki eksotičnih živali, kjer izkupiček gre za oskrbo živali, ki jih je posvojilo društvo Bioexo. 

KJE: Vivarij Bioexo, Čevljarska 8, Koper

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.