Sajeta Art & Music Festival

Foto: sajeta.org Sajeta
Petek, 6.7.2018 od 9.00 do 0.00 v Sotočju, Tolmin.
Oglej si celoten članek

Kreativni tabor Sajeta je festival, ki na enem mestu povezuje različne ustvarjalne prakse in izkušnje, od katerih osrednje mesto zavzema glasba. Program Sajete je sestavljen po kriterijih, ki sledijo brskanju po manj znanih glasbenih svetovih in preseganju žanrske omejitve ter soočanju domače in tuje produkcije bolj ali manj obrobnih glasbenih praks. Sajeta postavlja na isti oder tako različne glasbene zvrsti, kot so elektronika, jazz, rock, etno, klasika, eksperiment, katerih skupni imenovalec je eksperimentiranje in kreativnost.

Foto: sajeta.org Sajeta Čeprav je na prvo mesto postavljena glasba, pa Sajeta povezuje tudi širok spekter ostale ustvarjalnosti: film, multimedija, poezija, skulpture, performansi, ples, grafika in drugo, dobijo svoj prostor na Sajeti. Z odstopanjem od klasične festivalske zgodbe, je Sajeta v bistvu butični festival, ki vsako leto, s skrbno izbranim večzvrstnim programom, poizkuša zadovoljiti zvedavo občinstvo in v specifičnem naravnem okolju ustvariti pribežališče kreativnosti in drugačnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.