trNOVfest

Foto: Saša Despot Trnfest
Trnfest so preimenovali v trNOVfest ...
Oglej si celoten članek

Organizatorji z veseljem napovedujejo, že 28. tradicionalni glasbeni festival Trnfest, ki bo, tako kot vsako leto potekal v mesecu avgustu na že znani lokaciji, CSK FP, Karunova ulica 14 na Trnovem v Ljubljani.

Ob pričakovanju zavidljive obletnice “Kulturnega doma Trnovo“, ki letos šteje 99 let, so organizatorji pripravili nekaj sprememb, za katere verjamejo, da bodo zagotovo izboljšale program in s tem tudi izkušnjo letošnjih obiskovalcev festivala.

Letos so se odločili za simbolično vstopnino, celodnevnega programa, v višini pet evrov. V ceno dnevne vstopnice je vključen vsakodnevni program od 18:00 do 05:00 in zajema dva nastopajoča izvajalca ter klubsko DJ zabavo. Celotno prizorišče za obiskovalce festivala bo pod streho.

Za prvi avgust napovedujejo HAMO & TRIBUTE 2 LOVE, BURŽUAZIJA, POP & ROCK ALL YOU CAN DANCE. Celoten program lahko vidite na tem naslovu: cskfp.si/trnovfest.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.