Vzgoja psa na naraven način in delo s povodcem

Foto: Profimedia
V soboto, 2. junija, bo v Celju predavala Tjaša Kovač, trenerke psov, ki se je učila tudi pri slavnemu »šepetalcu psom« Cesarju Millanu.
Oglej si celoten članek

Tjaša Kovač vam bo znanje, katerega je pridobivala v šoli Cesar Millana in ostalih ameriških trenerjev. Podrobno se boste poglobili v pasji svet in predstavila vam bo metodo Training Cesar's Way. Spoznali boste pomembne temelje, ki gradijo vaš odnos s psi. Če so temelji dobro postavljeni, imate le tako lahko harmonijo v vašem življenju in odnosih. Veliko pomembnih stvari, ki na prvi pogled ne delujejo pomembne, boste videli iz čisto druge perspektive.

Spoznali boste osnovne temelje za doseganje harmonije v odnosu s psi in kakšni so naravni pasji zakoni. Razliko med vzgojo psa in treniranjem psa, ter zakaj ne potrebujete priboljškov pri vzgoji in prevzgoji.

Približala vam bo pasjo psihologijo s praktičnimi primeri.
Naučili se boste:

  • kako vzgajati psa brez konstantne uporabe priboljškov
  • kako postati lastnik kateremu psi brezpogojno zaupajo
  • kako psa voditi brez sile
  • kako pravilno uporabljati povodec (majhni popravki naredijo ogromno spremembo)

Kdaj: 2.6.2018 ob 18:00
Kje: Ljubljanska cesta 97, Celje
Prispevek: 20 €
Prijave: Tjaša (e-pošta: naravenpes@gmail.com ali 051 216 016)
Prijave so obvezne!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.