Za dobro vago umetnin: skenografija

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Kino Šiška v okviru 12. ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje Bobri organizira brezplačno delavnico za otroke od 6. leta dalje.
Oglej si celoten članek

Na brezplačni delavnici v DobriVagi boste skupaj s fotografinjo Kajo Brezočnik raziskovali, kako tehnologija vpliva na umetniško delo. Spoznavali boste preprosto tehniko skenografije, fotografije brez aparata, pri kateri na skener polagamo različne predmete in jih nato skeniramo.

S sestavljanjem, dodajanjem in prekrivanjem elementov boste ustvarjali lastne domišljijske kolaže in vizualne zgodbe, ki jih boste za konec povezali v umetniški zin.

Brezplačna delavnica se bo odvijala v soboto, 1. februarja 2020 med 11. in 14. uro v DobriVagi. Namenjena je otrokom od 6. leta dalje.

Za prijave in dodatne informacije pišite na: tanja.skale@kinosiska.si. Število mest je omejeno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.