Zaživi Sebe v miru narave Pohorja

Foto: Nino Verdnik slovenija 18.10.13. mariborsko pohorje, gondola, mariborska vzpenjaca, foto: nin
Petek, 6.7.2018 od 17.00 do 21.00 v Mladinskem domu Smolnik.
Oglej si celoten članek

Seminar "Zaživi Sebe®" je seminar iskanja in poglobitve stika s sabo ter učenja komunikacije in izražanja na pristen način.

Namenjen je vsem, ki bi se radi naučili uporabnega orodja za izražanje svojih občutkov in želja na način, ki išče skupne rešitve ter s tem razumevanje in poglabljanje odnosov- najprej s sabo in zatem z drugimi.

Kaj ponuja v svoji vsebini:

- Odgovore na to, zakaj se vrtimo v začarnih krogih in kako jih preseči.
- Vodene meditacije za vzpostavljanje in pogljabljanje stika s sabo.
- Učenje prepoznavanja svojih občutkov in kako slišati sebe.
- Učenje prepoznavanja potreb (globjih hrepenenj), ki se skrivajo pod občutki in načine, kako se z njimi povezati.
- Učenje pristnega izražanja drugim in vaje za preseganje ovir na poti do tega.
- Učenje kako reči NE na povezovalen način.
- Kako poslušati in slišati druge ter vzpostaviti pristen stik.
- Kako preseči nekonstruktivne vedenjskih vzorce in strahove.
- Iskanje močnih točk in opolnomočenje.

Kako se sploh počutim? Od kod izhaja nezadovoljstvo, če je prisotno? Kaj si prav zares želim? Gre moja pot proti mojim željam ali imam morda občutek, da na koncu vedno zmanjka časa zame? Kako se postaviti zase in v sebi najti moč, katero za to potrebujem.
Kako se umiriti v vrvežu vsakdana in se spet povezati z mirom, ki je že vseskozi v nas (le izgubimo stik z njim). Kako naj komuniciram, da bom razumljen/a. Kako naj ne padam v "igre" drugih in s tem prepire. Kako se lahko povežem s sabo in začnem živeti iz sebe, namesto mimo sebe. Kaj mi drugi sporočajo s svojo komunikacijo in itd.

Seminar temelji na znanjih transpersonalne, kognitivne ter humanistične psihologije in podaja različne pristope ( model Nenasilne komunikacije Dr. Rosenberga, dialoški pristop Dr. Rowana, vodene meditacije), predvsem pa na osebnih izkušnjah (tako mene osebno, kot mojih strank).

Seminar Zaživi Sebe® je tokrat organiziran kot oddih v miru narave v mladinskem domu na Smolnik na Pohorju (cca 1000 m nadmorske višine.)

Ponuja možnost, da naredite kar dvakrat nekaj zase z eno potezo- uživate v pristni naravi, se nadihate svežega zraka in umaknete od vročine ter se obenem notranje umirite, vrnete k sebi ter naučite pristne in učinkovite komunikacije-najprej s samim seboj in nato z drugimi.

Zaživi Sebe® na Pohorju bo potekal:
6.7.2018 od 17-21h.
7.7.2018 od 9-18.30h.
in 8.7.2018 od 9-17.00h.

Cena za dogodek je 250 eur in zajema 2 nočitvi v skupinskih sobah s polnim penzionom (trije obroki), seminar Zaživi Sebe®, priročnik z zbirno mapo, prigrizke med odmori. )

Redna cena seminarja Zaživi Sebe izven poletnih dni je 240 eur- tokrat za skoraj tako vrednost zraven dobite še več kot dva dni odklopa v naravi in polni penzion.

S prijavo do 20.6.2017 pa lahko ujamete še popust za zgodnje prijave v vrednosti 5%. Možno plačilo v več obrokih, vendar do začetka dogodka. Popust pripada na prijave s plačano prijavnino do navedenega datuma.

Prijave zbiram do zapolnitve mest, katera so zaradi kvalitete izvedbe seminarja omejene.

Za prijave in informacije so dosegljiva na: anita@osebni-razvoj.si ali 031 870 474.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.