Goljufi so se lotili Darje Gajšek

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Opozorilo je objavila na Instagramu.
Oglej si celoten članek

V zadnjem času se napadi na slavne Slovence kar vrstijo. Začelo se je pri Rebeki Dremelj in Ivjani Banić, nazadnje pa smo poročali, da so profil ukradli tudi Jakovu Faku.

Sedaj pa so se nepridipravi lotili tudi voditeljice RTVS, Darje Gajšek, ki je svoje sledilce na zlorabo njenega profila opozorila na Instagramu. "POZOR! Še vedno se izvajajo goljufije. Znova je nekdo uporabil moj profil in vam pošilja sporočila. Prosim, ne odzivajte se na to. Gre za ukradeno identiteto! Stisnite BLOCK.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.