Magazin > VIP
12997 ogledov

Jakov Fak žrtev napada

Jakov Fak
Že sporočili, da so situacijo rešili, čeprav jim je vzelo veliko časa …

V zadnjem času hekerji še toliko bolj intenzivno prežijo na znane Slovence. Župniku Martinu Golobu in pevki Rebeki Dremelj so ukradli identiteto in v njunem imenu organizirali lažne nagradne igre, biatloncu Jakovu Faku pa so ugrabili Facebook profil in potrebno je bilo kar nekaj napora, da ga je dobil nazaj. 

"Pa smo nazaj. Večina vas je ugotovila, da je moja Facebook stran hekirana! Od 24.8.2020 nobena objava ni moja! Hekerji so poskrbeli, da mene in moje administratorje umaknejo na najnižje funkcije, tako da so nam bile vse aktivnosti onemogočene! Nismo mogli nič objavljati, komentirati ali brisati njihove objave, lahko smo samo gledali kaj se dogaja! Opravičujem se vsem, ki so jih objave motile, tudi mene so, ampak žal proces, da se dokaze lastništvo in sploh stopi v kontakt s Facebookom traja in traja! Facebook stran obstaja že skoraj 13 let, lepo se družimo, podpiramo, tudi včasih hecamo in mi res, še vedno, ni jasen cilj takih hekerskih napadov! Pomembno je, da smo spet tukaj, njihove objave bomo takoj zbrisali in upamo, da je to prvič in zadnjič," je na družbenem omrežju sporočil Fak.

 Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 2
  • Avatar Kanentenna
    Kanentenna 01:09 09.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • Janez_53 12:46 08.september 2020.

    Brihta, ni bil Jakov Fak žrtev napada, ampak je bil napaden njegov facebook profil! A se vam ne zdi, da je med tema dvema "napadoma" prekleto velika razlika???

Sorodne novice