Hči Anete Andollini se že šest tednov bori v bolnišnici

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Zvezda letošnjega resničnostnega šova Kmetija od prihoda iz šova doživlja hudo družinsko dramo.
Oglej si celoten članek

Aneta Andollini zadnjih nekaj tednov preživlja zelo težke trenutke, zdravniki se namreč že skoraj dva meseca borijo za zdravje njene hčerke. Resničnostna zvezdnica je glede tega sicer redkobesedna, a kljub resnosti situacije, ostaja opitmistična. 

Magazin Sabina iz Kmetije besna: Od POP TV zahteva 10 tisočakov

"Ne bi rada govorila o podrobnostih, a borimo se že odkar sem prišla s Kmetije. V bolnici je že šest tednov in ne vemo, kako dolgo bo še. Hči je borka, kot jaz, in verjamem, da se bo vse uredilo. Ostajam optimistična in pozitivna," je povedala Aneta in dodala, da ne gre za poškodbo, pač pa prirojene težave s srcem, s katerimi se borijo že od hčerinega rojstva, sedaj pa so se tej zdravstveni težavi pridružile še ostale, a je vztrajna, da je hči na oddelku zelo zavarovana, da ima dostop do nje samo ona in da zato podrobnejših informacij ne želi izdati. 

Magazin Niku iz Kmetije zagrozili z objavo opolzkega posnetka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:45 6. December 2018.

    Baba laže kot pes teče. Če ima že od rojstva prirojeno srčno napako, potem mi ni jasno, zakaj rabi konja, …

  • 16:24 6. December 2018.

    Vse za 50 jurjev. Da se ljudem zasmili in je ne vržejo z glasovanjem ven. Če je otrok res tako …

  • 11:33 6. December 2018.

    UBOGA PIKICA MALA DA IMA TAKO MAMO.ANETA JE VES ČAS CVILILA KAKO JE BILA UBOGA IN BREZ STRAŠEV IN BLA …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.