Hči Iris Mulej je nekaj najbolj ljubkega, kar ste videli!

Foto: Gortinsky Vadim
Foto: Gortinsky Vadim
Mala Isabella je že tako velika …
Oglej si celoten članek

Manekenka in podjetnica Iris Mulej, ki s partnerjem in hčerko živi v Budvi, je na družabnih omrežjih zelo dolgo skrivala hčerin obraz, kar pa se je po novem spremenilo. Iris je namreč uspešna blogerka in ker so njeni naročniki tudi številna podjetja z otroško opremo, je mala Isabella pogosto model za tovrstne produkte. 

Magazin V to je Iris Mulej prisiljena zaradi medijev

Navdušeni smo, kako velika je že temnolasa deklica in kako močno spominja na svojo lepo mamico. V družini Mulej resnično drži, da jabolko ne pade daleč od drevesa, saj so prave lepotice vse tri, Irisina mama Elvira, Iris in mala Isabella, ki že pri dveh letih počasi hodi po maminih stopinjah. 

Magazin FOTO: Poporodne postave znanih Slovenk
xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:00 10. November 2018.

    Kako kahko uredništvo napiše tak naslov? Še kdo ima otroka ki je "nekaj najbolj ljubkega". Kdor pa Iris pozna osebno, …

  • 12:14 10. November 2018.

    Ana, spet NAROBE!!!!!! Več kot očitno nimaš svojih otrok! Vsakemu normalnemu človeku je "nekaj najbolj ljubkega, kar ste videli" njegov …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.