Jasna Kuljaj: Če ste mislili, da bolj vroča ne more biti …

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Voditeljica Jasna Kuljaj zopet preseneča s svojo drznostjo.
Oglej si celoten članek

Temnolasa voditeljica resničnostnega šova Bar, Jasna Kuljaj, je znana po tem, da redno skrbi za svojo postavo, a ker ji je potenje v fitnesu postalo dolgočasno, se je odločila za nekaj novega. Ples ob drogu, s fotografijami iz te vroče dejavnosti, pa razveseljuje tudi svoje Facebook prijatelje.

Magazin Tako je znani radijec "zapel" Jasno Kuljaj

"V bistvu me je tovrstna vadba zamikala že med snemanjem oddaje The Biggest Looser, ko so ta ples preizkusili tekmovalci. Takrat me je Bonny Hrovat povabila na vadbo in to sva  pol leta kasneje tudi uresničili. Za mano je že tretja ura in vsakič boljše mi gre. Od vseh izzivov v športu mi je najtežje dvigovanje lastne teže, vedno sem raje tekla, skala v daljino, v višino … zato se drživa elementov, ki se izvajajo bolj pri tleh," je izdala Jasna, ki priznava, da ples ob drogu ni mačji kašelj in da zanj potrebuješ veliko fizične kondicije. Velika prednost vadbe pa je ta, da lahko s seboj vzame tudi hčer, kar pomeni, da ji ni treba skrbeti za varstvo.

Magazin Noseča Jasna Kuljaj klicala policijo

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.