Kmetija: Je Anetino in Nikovo zavezništvo zdržalo do finala?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Finalisti letošnje Kmetije so ...
Oglej si celoten članek

Finalisti letošnje Kmetije so postali – Aneta, Denis, Franko in Nik. Zadnja si je vstopnico priborila Aneta, ki je po srditem boju iz igre izločila Alexandra. Današnja oddaja je bila tudi zadnja oddaja iz sklopa 55-dnevnega bivanja na posestvu Kmetije v Prekmurju, karavana se namreč seli v Ljubljano, kjer bo v soboto, 15. decembra, ob 20. uri v živo potekal veliki finale.

Magazin Tekmovalec Kmetije žrtev družinskega nasilja

Za zdaj lahko izdamo, da bodo imeli v soboto tudi gledalci svoj vpliv na odločitev o zmagovalcu, saj bo na voljo telefonsko glasovanje. Tako lahko karte pošteno premešajo in vse taktike tekmovalcev lahko v trenutku zbledijo.

Bomo tudi letos dobili žensko zmagovalko, bo slavil najmlajši kmet, bo slavil kmet, ki je bil največkrat v areni, ali bomo prvič v zgodovini slovenskih televizij dobili dvakratnega zmagovalca resničnostnih šovov? Odgovor dobimo v soboto, 15. decembra.

Magazin Hči Anete Andollini se že šest tednov bori v bolnišnici

Še preden pa se finalisti pomerijo v epskem boju za 50.000 evrov, se bodo oboževalci lahko z njimi srečali na treh dogodkih. Prvič že v ponedeljek, 10. decembra, ob 17. uri v trgovskem centru Jager v Celju, v sredo bo srečanje v mariborskem centru Jager na Melju in v petek bodo kmetje na voljo za fotografiranje v Velenju.

Foto: POP TV Kmetija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • vec
    21:59 7. December 2018.

    In ko pridejo ven naj jih zaprejo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.