Kraljica se je končno odzvala na očitke o rasizmu in brezbrižnosti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"Harry, Meghan in Archie bodo vedno zelo ljubljeni družinski člani."
Oglej si celoten članek

V Buckinghamski so se vendarle odzvali na šokanten intervju zakoncev Sussex za ameriško televizijo, ki je pretresel ves svet. 

Govora je bilo o rasizmu, ki naj bi vladal za zidovi palače, in samomorilskih mislih. Meghan je povedala, da ji nihče ni hotel pomagati, ko se je borila z duševnimi težavami. Vse obtožbe bi lahko močno škodile ugledu monarhije in povzročile krizo, a naj kraljica doslej ne bi dovolila objave odziva dvora.

Zdaj pa so v Buckinghamski palači napisali, da cela družina z žalostjo ugotavlja, kako težka in naporna leta so za Meghan in Harryjem. "Vprašanja, ki sta jih odprla, zlasti rasne narave, so zaskrbljujoča. Nekateri spomini se sicer lahko razlikujejo, vendar jih družina jemlje zelo resno in jih bo obravnavala zasebno. Harry, Meghan in Archie bodo vedno zelo ljubljeni družinski člani."

dezurni@zurnal24.si

Magazin Po tem dogodku se je za Meghan na dvoru vse spremenilo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:23 10. Marec 2021.

    To je pa tako, ce v kraljevo druzino prizenis Z-list igralko, srednjih let, ki ni uspela v svoji karieri kaj …

  • 20:04 9. Marec 2021.

    Bruuuh....gggrrrrr....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.