"Meghan je nevarna oseba“

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Strokovnjaki kritizirajo Harryjevo in Meghanino odločitev.
Oglej si celoten članek

Kraljica je v ponedeljek, po kriznem sestanku z Williamom, Harryjem in Charlesom, povedala, da podpira vnukovo željo, da se z ženo odmakneta od kraljeve družine in svojih dolžnosti. 

Megxit To je glede Meghan in Harryja storila kraljica
Čeprav je kraljica pokazala milost, pa so do para precej neusmiljeni mediji. Strokovnjak za kronane glave, Alexander von Schönburg, je za Bild povedal: "Bojim se, da je Meghan nekdo, ki od svojega mnenja ne odstopa. Prepričana je, da je pametnejša in bolj modra kot kraljica. Je oseba, ki ima napačne prišepetovalce. Menim, da je nevarna.“ Von Schönburg je še prepričan, da želi par ohraniti vse bonitete, ki jih uživata kot člana monarhije, in se želita znebiti le dela.

Magazin Meghan Markle je že pljunila v roke, podpisala je pogodbo

Tudi britanski mediji so besni. Menijo, da je kraljica s tem, ko je popustila njunim "muhastim in sebičnim zahtevam“, verjetno naredila največjo napako kot glava monarhije. Megxit je, tako pravijo, "groteskna zloraba monarhije in davkoplačevalcev“. 

Seveda se je oglasil tudi voditelj Piers Morgan, ki je bil nekoč z Meghan v dobrih odnosih, in se je, ko je prekinila stike z njim, prelevil v njenega največjega sovražnika. Zapisal je, da sta Harry in Meghan kraljico z ustrahovanjem pripravila do tega, da popusti njunim željam.

william prizadet "Uničila bo princa Harryja“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:02 16. Januar 2020.

    Radi p.... Je tudi Troja padla.

  • 13:09 15. Januar 2020.

    Zakaj tak naslov?

  • 11:45 15. Januar 2020.

    V rudnik nagon delat...OBA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.