Magazin > VIP
13137 ogledov

Meghan Markle je že pljunila v roke, podpisala je pogodbo

meghan markle, princ Harry Profimedia
Meghan Markle se je že lotila dela.

Britanci se še niso opomogli od šoka, ki je državo in kraljevo družino pretresel pretekli teden, ko sta Harry in Meghan razglasila, da se "ločujeta" od monarhije, že je na dan pricurljala informacija, da je vojvodinja podpisala pogodbo z Disneyjem.

Meghan ne bo nastopila v filmu, ampak bo le posodila svoj glas, za kateri projekt gre, pa za zdaj še ni znano. Njen zaslužek bo šel dobrodelni organizaciji Elephants Without Borders.

Se je za ta priložnost zmenila že pred časom? People poroča, da se je Harry na premieri risanke Levji kralj v Londonu, medtem ko je Meghan klepetala z Beyonce, pogovarjal s šefom Disneyja, Bobom Igerjem, in mu povedal, da je njegova žena že posojala svoj glas in da bi jo delo pri njih zanimalo. Iger naj bi mu odgovoril: "Seveda, z veseljem bi poskusili."

Danes bo v Londonu sicer vroče. Kraljica je sklicala krizni sestanek, na katerem se morata poleg Harryja prikazati tudi princ Charles in William, ki je javnost včeraj presenetil z iskreno in ostro izjavo o bratovem odstopu. "Vse življenje sem objemal svojega brata, sedaj pa tega ne morem več storiti. Sva povsem ločeni entiteti,“ je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.