Magazin > VIP
32895 ogledov

"Meghan je nevarna oseba“

meghan markle Profimedia
Strokovnjaki kritizirajo Harryjevo in Meghanino odločitev.
Kraljica je v ponedeljek, po kriznem sestanku z Williamom, Harryjem in Charlesom, povedala, da podpira vnukovo željo, da se z ženo odmakneta od kraljeve družine in svojih dolžnosti. 

kraljica elizabeta Megxit Magazin To je glede Meghan in Harryja storila kraljica
Čeprav je kraljica pokazala milost, pa so do para precej neusmiljeni mediji. Strokovnjak za kronane glave, Alexander von Schönburg, je za Bild povedal: "Bojim se, da je Meghan nekdo, ki od svojega mnenja ne odstopa. Prepričana je, da je pametnejša in bolj modra kot kraljica. Je oseba, ki ima napačne prišepetovalce. Menim, da je nevarna.“ Von Schönburg je še prepričan, da želi par ohraniti vse bonitete, ki jih uživata kot člana monarhije, in se želita znebiti le dela. meghan markle, princ Harry Magazin Meghan Markle je že pljunila v roke, podpisala je pogodbo

Tudi britanski mediji so besni. Menijo, da je kraljica s tem, ko je popustila njunim "muhastim in sebičnim zahtevam“, verjetno naredila največjo napako kot glava monarhije. Megxit je, tako pravijo, "groteskna zloraba monarhije in davkoplačevalcev“. 

Seveda se je oglasil tudi voditelj Piers Morgan, ki je bil nekoč z Meghan v dobrih odnosih, in se je, ko je prekinila stike z njim, prelevil v njenega največjega sovražnika. Zapisal je, da sta Harry in Meghan kraljico z ustrahovanjem pripravila do tega, da popusti njunim željam.

Meghan Markle william prizadet Magazin "Uničila bo princa Harryja“
Komentarjev 3