Magazin > VIP
1131 ogledov

Sprta: William in Harry zanikala poročanja

princ Harry profimedia
William obtožen nasilnega obnašanja.

Vojvoda Harry in vojvoda William sta s skupno izjavo zanikala poročanje medijev, da sta Sussexa Willa obtožila nasilnega obnašanja. Meghan naj bi Harryju rekla, da se mora umakniti od kraljeve družine, del krivde pa naj bi nosil njegov starejši brat.

"Kljub demantijem je britanski medij objavil lažno zgodbo o odnosu med vojvodo Cambridgea in vojvodo Sussexa. Za brata, ki ju tako globoko skrbi področje duševnega zdravja, je bila uporaba jezika, ki spodbuja sovraštvo, žaljiva in potencialno škodljiva," sta zapisala v izjavi.

Na posestvu Sandringham danes poteka sestanek, ki naj bi začrtal nadaljnjo pot princa Harryja, potem ko sta z ženo najavila, da se umikata kot vidnejša člana kraljeve družine. Na sestanku naj bi se kraljica Elizabeta, princ Charles ter njegova sinova dogovorili, kakšno vlogo naj bi Harry in Meghan v prihodnje imela. Kraljica je vsem vpletenim dala nekaj dni časa, da najdejo rešitev za nastalo situacijo. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.