Magazin > VIP
22529 ogledov

"Uničila bo princa Harryja“

Meghan Markle Profimedia
Odzivi na odločitev, ki sta jo sprejela Meghan in Harry, mešani.

Harry in Meghan sta v sredo šokirala z najavo, da se umikata kot vidnejša člana kraljeve družine. Dvor se je takoj odzval in odgovoril, da so zadeve veliko bolj zapletene in da so dogovarjanja še v začetni fazi. Williama naj bi bratova odločitev zelo prizadela, piše Us Magazine. Tako kot drugi na dvoru namreč tudi on ni vedel, kaj bosta zakuhala njegova brat in svakinja. 

Na spletu, kjer se pod oznako #mexit kopičijo komentarji, je za par deževalo čestitk. Mnogi so prepričani, da sta se odločili za pravi korak, nekateri pa so bili manj razumevajoči. "Meghan je uničila kraljevo družino,“ je nekdo pokomentiral njuno odločitev, neki drugi komentator pa je dodal: "Meghan je s tem, da ga je odtujila od kraljeve družine, uničila Harryja.“

Meghan in Harry sta v zadnjih mesecih dvignila veliko prahu, saj sta javno potarnala, kako težko je življenje kot član kraljeve družine in kako neizprosni so britanski mediji. "Harryja skrbi za Meghan. Želi jo zaščititi. Spomnite se na to, da je princ izgubil svojo mamo. Tega ne želi doživeti še s svojo ženo,“ je prepričan uporabnik Instagrama. 

Komentarjev 5
  • dd 08:23 11.januar 2020.

    Očitno je Meghan končno dovolj vsega tega blatenja po raznih medijih.

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 21:00 10.januar 2020.

    Zaradi p.... Je tudi Troja padla.

  • Tatjana Ha 17:16 10.januar 2020.

    Ni čudno, da so se umaknili. Angleži jo pljuvajo po časopisih in slabo govorijo in verjetno je kdo zadolžen za lansiranje takšnih novic, da ves čas slabo govori o Megan, da bi odvrnila pozornost od kraljevih zadev. Verjetno se boji ...prikaži več za svoje življenje, saj vsi vemo, kako so delali in delali z Diano. V nasprotnem primeru imajo težave z afero princa Andeja ... ... in si prizadevajo, da bi pozornost usmerili drugam ... itd.