Magazin > VIP
66411 ogledov

Prvi posnetki Kate po Harryjevi in Meghanini odločitvi

kate middleton
1/4
Profimedia
Jo skrbi za prihodnost monarhije?

Kate je 9. januarja praznovala 38. rojstni dan, a slavje sta skalila Harry in Meghan, ki sta le nekaj ur pred Katinim osebnim praznikom razglasila, da bosta morala z Williamom sama nositi breme monarhije, saj odstopata kot vidnejša člana kraljeve družine. 

Kate so paparaci v sredo ujeli za volanom in videti je, da je bila zaskrbljena. Kot poročajo mediji, se Harry in Meghan pred objavo šokantne vesti nista posvetovala z nikomer, zato je tudi njo novica presenetila kot strela z jasnega. 

Žalostna pa je verjetno tudi zato, ker se je skrhal njen odnos s Harryjem. Nekoč sta bila namreč dobra prijatelja, po poroki z Američanko pa se je vse spremenilo. Harry je celo priznal, da sta z bratom na različnih poteh. 

Sta pa Meghan in Harry Kate čestitala za rojstni dan, in sicer sta pokomentirala objavo palače na Instagramu, kjer so objavili Katino fotografijo in se zahvalili za vsa lepa voščila. Harryjeva objava pa je mnoge ujezila. Nekdo je zapisal, da sta Kate s svojo najavo ukradla pozornost. "Vse, kar morata danes storiti, je to, da se odpravita k babici in dedku, da ju objameta in se opravičita za ves stres, ki sta ga povzročila,“ pa meni neki drugi komentator.

Komentarjev 3
  • Avatar Zala
    Zala 17:35 12.januar 2020.

    Kakšna štala za prazen ni. No, za tiste, ki računajo še na kraljevsko življenje v milnem mehuščku je pa res šok. Bosta Katka in Wili živela tako kot preostali monarhi v Evropi in se ne bosta več prese***ravala v brezdelju.

  • mirror 08:51 12.januar 2020.

    Tega je kriva Harryeva žena.