Magazin > VIP
8701 ogledov

Kate in Meghan se že pol leta ne pogovarjata

kate middleton, meghan markle Profimedia
Nikoli ne bosta prijateljici, pravijo.

Odnos med vojvodinjama Kate in Meghan je napet že od pomladi leta 2018, ko naj bi med njima počilo med pomerjanjem oblek za Meghanino poroko. Stanje med njima se tudi pozneje ni izboljšalo. Harry in Meghan sta se najprej ločila od skupne dobrodelne organizacije, pretekli teden pa sta naznanila še "ločitev" od kraljeve družine. 

Paparaci so Kate od takrat že dvakrat ujeli za volanom in obakrat je bila videti precej slabe volje. Zaveda se, da bo nanjo, mamo treh otrok, sedaj padlo več dela, saj bo morala prevzeti še Meghanine odgovornosti. 

kate middleton Prvi posnetki Magazin Prvi posnetki Kate po Harryjevi in Meghanini odločitvi
Dekleti sta si zelo različni in tudi njune izkušnje z britanskimi mediji se ne bi mogle bolj razlikovati. Kate prihaja iz bogate družine in se je na vlogo bodoče kraljice pripravljala več let. Mediji so ji bili vedno naklonjeni. Harry pa je s svojo izbranko zelo hitro stopil pred oltar in Meghan očitno ni bilo jasno, kaj poroka z modrokvnežem prinaša s sabo. Poleg tega je morala v zadnjem letu o sebi brati bolj kot ne le grde vesti in kot kaže, ji kraljeva družina v tem času ni bila v oporo.

Tudi Kate ne … Mirror piše, da se dekleti že pol leta ne pogovarjata, tudi komunikacija v družinski WhatsAppovi skupini je že pred časom zamrla. Meghan se je začela umikati, Kate pa ni občutila potrebe po njenem prijateljstvu. 

Vojvodinja Sussexa je trenutno v Kanadi s sinom. Tja naj bi odpotovala na Katin rojstni dan, dan po najavi, da se s Harryjem umikata od svojih dolžnosti. Je namenoma odšla, da ji ni bilo treba praznovati s svakinjo?

"Nikoli ne bosta prijateljici,“ je za Us Weekly povedal vir in dodal, da je bilo za Meghan najhuje, da se ni smela braniti, ko so mediji o njej objavljali laži.

kraljica elizabeta Megxit Magazin To je glede Meghan in Harryja storila kraljica
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice