Magazin > VIP
9513 ogledov

Šok na britanskem dvoru: Harry in Meghan se želita odseliti v Kanado

meghan markle, princ Harry
1/3
Profimedia
Prince Harry in Meghan Markle razmišljata o selitvi v Kanado. Izključila pa nista niti možnosti, da bo se odpovedala britanskim kraljevim nazivom, poročajo britanski mediji.

Par se je ravnokar vrnil s šesttedenskega oddiha v Kanadi, kjer so se, kot poroča The Sun, poskušali privaditi na tamkajšnji način življenja. Kot so novinarjem povedali prijatelji britanskega kraljevega para, so se življenja čez lužo zelo hitro privadili.

Delna selitev družine v Severno Ameriko naj bi jima omogočila, da bosta sinu privzgojila spoštovanje kraljeve tradicije, v kateri se je rodil, ter se obenem osredotočila na "naslednje poglavje". Kot sta poudarila, želita začrtati bolj progresivno pot znotraj kraljeve institucije, oba pa želita biti finančno neodvisna.

Čisto mogoče je, poročajo britanski mediji, da se bosta odpovedala tudi kraljevim nazivom.

"Po številnih mesecih razmišljanja in internih pogovorov sva se odločila, da bova v letošnjem letu naredila prehod ter začela oblikovati novo, progresivno pot v tej inštituciji. Namerava se umakniti z mesta ožjih članov kraljeve družine ter bova delala na tem, da postaneva finančno samostojna," pa sta prek Instagrama sporočila Harry in Meghan. 

Za ta korak sva se odločila ob večletni spodbudi njunih podpornikov, sta dodala, češ, da zdaj nameravata bolj uravnovešeno razporediti čas, ki ga preživita na Otoku ter v Združenih državah Amerike. Bosta pa tudi v nadaljnje povsem podpirala kraljico Elizabeto II., britansko skupnost narodov in svoje zaveznike. 

"Geografska stabilnost bo zagotovila, da bova najinega sina lahko vzgojila v duhu spoštovanja tradicije na britanskem dvoru, v katero je bil rojen, ter hkrati omogočila dovolj možnosti, da se bo naša družina lahko osredotočila na naslednja poglavja, vključno z lansiranjem naše nove humanitarne organizacije," sta zapisala.

meghan markle Video in foto Magazin Šok na dvoru: Po spletu zaokrožile fotografije gole Meghan Markle

 

meghan markle, princ Harry | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar drecos
    drecos 20:22 08.januar 2020.

    lenuha na tuj racun