Meghan Markle: Ne boste verjeli, kaj sedaj načrtuje njen oče

Foto: Profimedia
Ne, Thomas Markle se pozornosti medijev še ni naveličal …
Oglej si celoten članek

Thomas Markle, ki svoji slavni hčerki, vojvodinji Meghan, že tri mesece povzroča sive lase, saj se kar malo preveč rad pogovarja z mediji, namerava lansirati svojo kolekcijo oblačil. To je na Twitterju razkrila njegova hčerka Samantha, ki je znana po svojih "izjemnih" idejah. Ona naj bi bila namreč tista, ki je očetu predlagala dogovor s paparaci. Spomnimo, Markle je tik pred kraljevo poroko svoje mlajše hčerke poskrbel za škandal, ko se je razvedelo, da je posnel lažne paparaco fotografije, s katerimi naj bi mastno zaslužil.

Magazin Thomas Markle za dobrih osem tisočakov spet osramotil hčer

Da bi rada na Meghanin račun zaslužila, je sicer priznala tudi Samantha. "Poglejmo resnici v oči, vsi moramo preživeti. Svet se vrti okoli denarja in če temu pravite 'služenje na račun' drugih, prav. Mislim pa, da nihče ne bi odklonil denarja za pogovor o dvoru. Poleg tega nam ni treba upoštevati kraljevega protokola. Z vsem spoštovanjem do Meghan, do tega imamo pravico, saj ni škodljivo,“ je pred časom izjavila.

ni se lepo končalo Princ Harry se je soočil z ženinim očetom

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:48 18. Avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju …

  • 01:19 18. Avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==>> Sexydrom.com

  • 21:26 17. Avgust 2018.

    Celo noč nisem spal,tako me je mučilo,kaj bo sedaj naredil" yekie father",Pa dajte no,nehajte.Kako se vam ne naveliča.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.