Meghan Markle: Ta trojica ji očitno želi uničiti poročni dan

Foto: Profimedia
Teh "turistov“ Meghan Markle ni vesela.
Oglej si celoten članek

Družinskih članov si ne moreš izbrati … Misel, s katero se verjetno tolaži tudi Meghan Markle, ki je v zadnjih mesecih na lastni koži izkusila, kako zlobni so lahko sorodniki. Najprej jo je napadla polsestra, nato se je oglasil njen polbrat, ki je v javnem pismu blatil zvezdnico in Harryju svetoval, naj odpove poroko. To pismo naj bi zvezdničinega očeta tako prizadelo, da je doživel srčni napad. Ker še ni povsem zdrav, moral je celo pod nož, je odpovedal prihod na poroko. Še prej pa se je moral zagovarjati zaradi lažnih paparaco fotografij. Več o tem TUKAJ.
 

Govori se, da bo trojica skupaj z Meghanino osovraženo polsestro Samantho gostovala v neki pogovorni oddaji, v kateri bodo v živo komentirali poroko.

Magazin Nov šok za Meghan Markle

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:53 17. Maj 2018.

    Harry, kdaj boš prišel k pameti? Samo še malo več kot 48 ur imaš. Še enkrat premisli!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.