Menedžer spregovoril: Črna napoved o Britney Spears

Foto: Profimedia
Kako hudo je s pop princesko?
Oglej si celoten članek

Dolgoletni menedžer Britney Spears,  Larry Rudolph, je povedal, da za pevko trenutno ne bi bilo zdravo, če bi stopila na oder.
Kot je znano, je 37-letnica odpovedala svoje nastope v Las Vegasu, ko je njen oče zbolel. Stres je bil zanjo tako velik, da se je en mesec zdravila v psihiatrični ustanovi.
Magazin Britney Spears sodniku povedala zaskrbljujočo zgodbo
Zdravljenje se je aprila končalo, sedaj pa se je za Brit očitno začel še družinski spor. Njena mama je od sodišča zahtevala vpogled v zvezdničino zdravstveno kartoteko. Njen nekdanji mož, Jamie Spears, je namreč že 11 let skrbnik nad hčerinim premoženjem in, kot kaže, naj bi jo prisilil v zdravljenje. S temi odločitvami se pevkina mama ne strinja in tudi Britney je sodnika prosila za spremembe očetovih pravic. Sodnik jih za zdaj še ni odobril. Odločitev bo sprejel po tem, ko dobi mnenje strokovnjakov o njenem duševnem stanju.

"Glede na informacije, ki jih imam, je jasno, da Britney v Las Vegasu ne sme nastopiti. Ne v bližnji prihodnosti. Verjetno celo nikoli več...“ je še dejal Rudolph in dodal: "Nočem, da dela, dokler fizično in umsko ne bo pripravljena. Če ta čas ne bo nikoli več nastopil, ga pač nikoli več ne bo. Ne bom je silil v delo.“

Magazin Britney Spears s hospitalizacijo menda rešili pred gotovo smrtjo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:16 16. Maj 2019.

    Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.