Magazin > VIP
3677 ogledov

Menedžer spregovoril: Črna napoved o Britney Spears

britney spears
Kako hudo je s pop princesko?
Dolgoletni menedžer Britney Spears,  Larry Rudolph, je povedal, da za pevko trenutno ne bi bilo zdravo, če bi stopila na oder.
Kot je znano, je 37-letnica odpovedala svoje nastope v Las Vegasu, ko je njen oče zbolel. Stres je bil zanjo tako velik, da se je en mesec zdravila v psihiatrični ustanovi.
britney spears Magazin Britney Spears sodniku povedala zaskrbljujočo zgodbo
Zdravljenje se je aprila končalo, sedaj pa se je za Brit očitno začel še družinski spor. Njena mama je od sodišča zahtevala vpogled v zvezdničino zdravstveno kartoteko. Njen nekdanji mož, Jamie Spears, je namreč že 11 let skrbnik nad hčerinim premoženjem in, kot kaže, naj bi jo prisilil v zdravljenje. S temi odločitvami se pevkina mama ne strinja in tudi Britney je sodnika prosila za spremembe očetovih pravic. Sodnik jih za zdaj še ni odobril. Odločitev bo sprejel po tem, ko dobi mnenje strokovnjakov o njenem duševnem stanju.

"Glede na informacije, ki jih imam, je jasno, da Britney v Las Vegasu ne sme nastopiti. Ne v bližnji prihodnosti. Verjetno celo nikoli več...“ je še dejal Rudolph in dodal: "Nočem, da dela, dokler fizično in umsko ne bo pripravljena. Če ta čas ne bo nikoli več nastopil, ga pač nikoli več ne bo. Ne bom je silil v delo.“ britney spears Magazin Britney Spears s hospitalizacijo menda rešili pred gotovo smrtjo
Komentarjev 1
  • Elizabeth_William 12:16 16.maj 2019.

    Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži ...prikaži več temu delu in začne zaslužiti s tem, da sledi tejj stranii. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

Sorodne novice