Najbolj šokantne izjave: Najbolj mi je pasala izguba nedolžnosti

Priljubljeni šov Joonglaa Star se bliža koncu, saj bo že jutri okronan zmagovalec. Vseeno pa snemanje šova ne bi bilo tako zabavno, če ne bi tekmovalcem ušla marsikatera pikantna podrobnost. Preberite, kdo se je najbolj zagovoril.
Oglej si celoten članek

Vsaka epizoda nam je postregla s svojevrstnimi izzivi, ki so tekmovalce postavljale v manj ali bolj neprijetne položaje. Največ pikantnih podrobnosti pa so tekmovalci razkrili o sebi prav takrat, ko so bili pod največjim pritiskom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5. EPIZODA JOONGLAA STAR ŠOVA JE TU! ‼️🎬 Kandidati so preizkusili svoje igralske sposobnosti na avdiciji pred Posločnim Dejanom in Ulo Ložar. Kdo se je odrezal najbolje? 👇 Swipe right za našo Kayo, ki je ni na prvi sliki @kaya.solo ❤️ Ne pozabite glasovati za svojega favorita, ki ga lahko prav vaš glas popelje do velikega finala ‼️🎬 #joonglaastar #pustipecat #postanizvezda

A post shared by Joonglaa (@joonglaa) on

Tako sta se v drugi epizodi konkretno zagovorila Kanaiboy in Kaya Solo, ki sta z gledalci delila najbolj vroče podrobnosti svojega življenja. ''Najbolj mi je v življenju  pasala izguba nedolžnosti!,'' je pod pritiskom klonil Kanaiboy, nič dolžna pa mu ni ostala Kaya, ki je priznala, da so ji ''najbolj v življenju pasali orgazmi''. A Kaya se tu ni ustavila in ušlo ji je tudi, da bi iz svojega spomina najraje izbrisala moški spolni ud. Zakaj si Kaya to želi, si lahko preberete na spodnji povezavi.

Magazin Znana Slovenka priznala, da je biseksualka

To pa v drugi epizodi ni bilo vse, pod časovnim pritiskom sta klonila tudi Bor Zagoričnik in Luka Mišurić, ki sta priznala, da sta prevarala svoji punci. Poskočni Dejan pa ju je hitro okaral z “o, ti pacek!,” in v enega od njiju zalučal vodni balonček.

Magazin Znani Slovenec priznal, da je prevaral dekle

Brez ugibanj o spolni usmerjenosti kandidatkov pa tudi ni šlo, saj nam je Etian Dane Pavlica - Mravla zaupal: ”Najbolj grozen trač je, da sem gej.” Vzrok za ta trač bi lahko poiskali na njegovem Youtube kanalu, kjer je posnel vlog, kako je svojega dedka nahecal, da je homoseksualec.

Hude besede in nizki udarci pa so med kandidati padali predvsem na snemanju diss pesmi v četrti epizodi, kjer je bil prav Mravlin dedek predmet vroče debate, saj sta mu Jaka Komel in Martin Čadež očitala ”še dobro, da imaš svojega dedija,” s čimer sta želela povedati, da bi njegovo vloganje brez njegovega dedka propadlo. Poleg tega, pa se je član bele ekipe pod okriljem Coolfotra spravil na Kayo Solo in ji očital, da je vzvišena in da vsake pol sekunde izpostavi, da je biseksualka..

Sočne podrobnosti o svojem življenju pa so trije finalisti z nami delili tudi v zadnji epizodi, kjer so opravljali test s poligrafom. Med drugim je eden od finalistov priznal, da se oblači v ženska oblačila.

ups! Zvezdnik našega šova je na poligrafu priznal kočljive skrivnosti

Če vas zanima, kaj vse bo še ušlo finalistom in kdo bo okronan za zmagovalca tega priljubljenega šova, pozorno spremljajte Joonglin Youtube kanal, kjer bodo jutri ob 19. uri razkrili, kdo bo prejel nagrado v višini več kot 15.000 €!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:58 26. September 2020.

    Ljubi bog, kakšna beda od ljudi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.