Magazin > Joonglaa
3893 ogledov

Najbolj šokantne izjave: Najbolj mi je pasala izguba nedolžnosti

Pexels: Andrea Picquadio
Priljubljeni šov Joonglaa Star se bliža koncu, saj bo že jutri okronan zmagovalec. Vseeno pa snemanje šova ne bi bilo tako zabavno, če ne bi tekmovalcem ušla marsikatera pikantna podrobnost. Preberite, kdo se je najbolj zagovoril.

Vsaka epizoda nam je postregla s svojevrstnimi izzivi, ki so tekmovalce postavljale v manj ali bolj neprijetne položaje. Največ pikantnih podrobnosti pa so tekmovalci razkrili o sebi prav takrat, ko so bili pod največjim pritiskom. 

 

Tako sta se v drugi epizodi konkretno zagovorila Kanaiboy in Kaya Solo, ki sta z gledalci delila najbolj vroče podrobnosti svojega življenja. ''Najbolj mi je v življenju  pasala izguba nedolžnosti!,'' je pod pritiskom klonil Kanaiboy, nič dolžna pa mu ni ostala Kaya, ki je priznala, da so ji ''najbolj v življenju pasali orgazmi''. A Kaya se tu ni ustavila in ušlo ji je tudi, da bi iz svojega spomina najraje izbrisala moški spolni ud. Zakaj si Kaya to želi, si lahko preberete na spodnji povezavi.

kaja solo Magazin Znana Slovenka priznala, da je biseksualka

To pa v drugi epizodi ni bilo vse, pod časovnim pritiskom sta klonila tudi Bor Zagoričnik in Luka Mišurić, ki sta priznala, da sta prevarala svoji punci. Poskočni Dejan pa ju je hitro okaral z “o, ti pacek!,” in v enega od njiju zalučal vodni balonček.

Magazin Znani Slovenec priznal, da je prevaral dekle

Brez ugibanj o spolni usmerjenosti kandidatkov pa tudi ni šlo, saj nam je Etian Dane Pavlica - Mravla zaupal: ”Najbolj grozen trač je, da sem gej.” Vzrok za ta trač bi lahko poiskali na njegovem Youtube kanalu, kjer je posnel vlog, kako je svojega dedka nahecal, da je homoseksualec.

Hude besede in nizki udarci pa so med kandidati padali predvsem na snemanju diss pesmi v četrti epizodi, kjer je bil prav Mravlin dedek predmet vroče debate, saj sta mu Jaka Komel in Martin Čadež očitala ”še dobro, da imaš svojega dedija,” s čimer sta želela povedati, da bi njegovo vloganje brez njegovega dedka propadlo. Poleg tega, pa se je član bele ekipe pod okriljem Coolfotra spravil na Kayo Solo in ji očital, da je vzvišena in da vsake pol sekunde izpostavi, da je biseksualka..

Sočne podrobnosti o svojem življenju pa so trije finalisti z nami delili tudi v zadnji epizodi, kjer so opravljali test s poligrafom. Med drugim je eden od finalistov priznal, da se oblači v ženska oblačila.

joonglaa ups! Magazin Zvezdnik našega šova je na poligrafu priznal kočljive skrivnosti

Če vas zanima, kaj vse bo še ušlo finalistom in kdo bo okronan za zmagovalca tega priljubljenega šova, pozorno spremljajte Joonglin Youtube kanal, kjer bodo jutri ob 19. uri razkrili, kdo bo prejel nagrado v višini več kot 15.000 €!

Komentarjev 1
  • Janez_53 09:58 26.september 2020.

    Ljubi bog, kakšna beda od ljudi.