Magazin > Joonglaa
2419 ogledov

Zvezdnik našega šova je na poligrafu priznal kočljive skrivnosti

Finalisti resničnostnega šova Joonglaa Star so v finalni epizodi prestali test s poligrafom. Poglejte, kdo je priznal, da se slika v kočljivih položajih in kdo gre Kayi Solo res na živce ter na katerih ostalih kočljivih lažeh jih je ujel detektor laži…

Najbolj šokantno priznanje je prišlo iz ust mladega Kanai Boy-a, tekomalca Alyine ekipe, ki je strokovnjaku priznal, da se slika v seksi položajih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pa sm našu svoj nov stil😂 VIDEOSPOT pride vn v četrtek ob 12ih na @joonglaa Youtubu😎

A post shared by KanaiBoy (@kanai.boy) on

”Se kdaj slikaš v seksi položajih?,” se je glasilo vprašanje strokovnjaka, ob katerem je mladeniču postalo vidno neprijetno, a se je vseeno nasmejal in odgovoril pritrdilno. Njegov odgovor pa strokovnjaka ni prepričal, saj je zahteval pojasnilo, ob katerih priložnostih je prišlo do tega. 

 | Avtor:
Sekundo ali dve nervoznega smeha kasneje, pa se je Kanai opogumil in povedal, da je slike pošiljal puncam, s katerimi si je dopisoval: ”Saj veš, tu pa tam, si kaj pišeš, pošlješ kaj, ane?,” je pojasnil.

Kanai pa ni bil edini kandidat, ki je bil ujet na laži. Močno sta se zapletla tudi preostala dva kandidata, ki tekmujeta pod okriljem Coolfotra in Klemnom BunderloMravla in Kaya Solo. To je poligrafski preiskovalec ugotovil na podlagi merjenja pritiska in električne napetosti kože, z vsemi pa je pred postavljanjem vprašanj opravil tudi prilagoditveni test. 

 

Ob vprašanju, ”ali ti gre kdo od sotekmovalcev Joonglaa Star šova na živce?,” je poligraf pokazal, da gre Kayi nekdo res na živce. S postavljanjem vprašanj pa se je preiskovalec uspel dokopati tudi do odgovora, kdo je ta oseba.

Kdo gre Kayi Solo res na živce, kateri kandidati gledajo pornografijo, kdo se oblači v ženska oblačila in ostale pikantne podrobnosti o finalistih si oglejte v epizodi Joonglaa Star šova!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.