Pevka Nika: "Moja malčica raste, mene pa čez dve leti morda več ne bo"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Estradnica je pri devetindvajsetih zbolela za multiplo sklerozo.
Oglej si celoten članek

Hrvaška pevka Nika Antolos, članica banda Feminnem, je razkrila, da so ji pred dvema mesecema diagnosticirali multiplo sklerozo, o svoji borbi pa je spregovorila za IN Magazin, piše 24 Sata.

"Nog ne čutim več vse do popka, pred mesecem dni pa se je stanje še poslabšalo, sedaj ne vidim na levo oko. Vsi te simptomi, nemogoče jih je našteti. Boli me, vsak dan, utrujena sem, vrti se mi," je opisala Nika, ki pravi, da je njena prihodnost negotova: "Najbolj grozno od vsega je, da ne vem, ali bom pri devetindvajsetih sploh še živa, na vozičku, še naprej v bolečinah ali bo pri tridesetih veliko bolje. Pojma nimam. Moja malčica raste, moja malčica, a ji ne moram obljubiti ali bom z njo še dve leti."

Kmetija Kmetija: Tej tekmovalki mama in fant zbolela za neozdravljivo boleznijo

Pevka pa je z javnim pismom pobarala tudi Kolindo Grabar Kitarović, in sicer glede konopljinega olja, ki lajša simptome, a je na Hrvaškem še vedno ilegalen. Nika je predsednici napisala, da mora kršiti zakon in olje kupovati v Sloveniji, kar ji povzroča še dodaten stres. Povedala je, da namesto, da bi se s hčerko lovila, jo bo mala morda kmalu morala porivati v vozičku. Ona in šest tisoč ostalih Hrvatov nima časa, živijo za sedaj, zato jo prosijo, da stvari čim prej premakne, saj je olje ena redkih stvari, ki pomaga lajšati bolečine pri tovrstnih boleznih. 

Zvezde plešejo Zvezde plešejo: Rok iz mamine tragedije črpal vse, kar je danes

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.