Po grdih govoricah: Tako namerava J. Lo ukrotiti divjega Alexa

Foto: Profimedia
Ben Affleck ji je po tem predlogu pokazal vrata. Kaj bo storil Alex Rodriguez?
Oglej si celoten članek

Takoj po odmevni zaroki pevke in igralke Jennifer Lopez so se pojavile govorice, da ji je zaročenec, Alex Rodriguez, nezvest. J. Lo je govorice sedaj komentirala. Za radijsko oddajo The Breakfast Club je povedala: "Ni pomembno. Poznam resnico. Vem, kdo je on. On ve, kdo sem jaz. Srečna sva. Drugim ne bova dovolila razpravljati o tem, kakšna je najina zveza. Veva, kakšna je.“

foto! Modrica na zaročencu: Ga je po škandalu udarila Lopezova?

Zvezdnica govoricam očitno ne verjame, je pa kljub temu vztrajala, da pred poroko podpišeta strogo predporočno pogodbo, v kateri je tudi klavzula o nezvestobi. Če jo bo nekdanji igralec bejzbola prevaral, ga bo to drago stalo, poročajo ameriški mediji … Podobno pogodbo je pevka pod nos pomolila tudi igralcu Benu Afflecku, a jo je ta raje "popihal“.

Magazin O tej ženski se bo Jennifer Lopez še nekaj časa "sanjalo“

Jennifer Lopez ima za seboj že tri propadle zakone. Eno leto je bila poročena z Ojanijem Noo, zakon s Chrisom Juddom je uradno zdržal dve leti, z Marcom Anthonyjem, očetom njenih dvojčkov, pa je bila poročena deset let.

Magazin Jennifer Lopez: Je sreče le dva dni po zaroki že konec?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.