Magazin > VIP
2394 ogledov

Po grdih govoricah: Tako namerava J. Lo ukrotiti divjega Alexa

jennifer lopez, alexander rodriguez
Ben Affleck ji je po tem predlogu pokazal vrata. Kaj bo storil Alex Rodriguez?

Takoj po odmevni zaroki pevke in igralke Jennifer Lopez so se pojavile govorice, da ji je zaročenec, Alex Rodriguez, nezvest. J. Lo je govorice sedaj komentirala. Za radijsko oddajo The Breakfast Club je povedala: "Ni pomembno. Poznam resnico. Vem, kdo je on. On ve, kdo sem jaz. Srečna sva. Drugim ne bova dovolila razpravljati o tem, kakšna je najina zveza. Veva, kakšna je.“

Jennifer Lopez foto! Magazin Modrica na zaročencu: Ga je po škandalu udarila Lopezova?

Zvezdnica govoricam očitno ne verjame, je pa kljub temu vztrajala, da pred poroko podpišeta strogo predporočno pogodbo, v kateri je tudi klavzula o nezvestobi. Če jo bo nekdanji igralec bejzbola prevaral, ga bo to drago stalo, poročajo ameriški mediji … Podobno pogodbo je pevka pod nos pomolila tudi igralcu Benu Afflecku, a jo je ta raje "popihal“.

zoe gregory Magazin O tej ženski se bo Jennifer Lopez še nekaj časa "sanjalo“

Jennifer Lopez ima za seboj že tri propadle zakone. Eno leto je bila poročena z Ojanijem Noo, zakon s Chrisom Juddom je uradno zdržal dve leti, z Marcom Anthonyjem, očetom njenih dvojčkov, pa je bila poročena deset let.

alex rodriguez, jennifer lopez Magazin Jennifer Lopez: Je sreče le dva dni po zaroki že konec?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.