Poroka na 1. pogled: To znano Slovenko je Planet TV izbral za Aleša

Videli smo jo v MasterChefu in Kmetiji Slavnih!
Oglej si celoten članek

V šov Poroka na prvi pogled je vstopila Anna Paynich, pisateljica, modna oblikovalka in zvezda resničnostnih šovov. Mamico hčerke smo že videli v MasterChefu in v Kmetiji Slavnih, nazadnje pa se je v medijih znašla zaradi tantričnega dogodka. 

Lepotico so poročili z Alešem Ciuho, ki je imel v tem šovu veliko smolo. Njegova prva žena Jasmina je eksperiment namreč prekinila, in to na zelo grd način. Kaj vse je pred kamero izustila, lahko preberete TUKAJ.

"Videti je prijetna. Že njena pojava, ko sem jo pogledal, sem si rekel: 'To pa je to.'" je po prvem snidenju dejal Aleš, Anna pa je povedala: "Čutim toplino in umirjeno energijo, tako da sem zelo pozitivno presenečena."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:03 28. Marec 2023.

    Ona je predobra za njega

  • 10:12 28. Marec 2023.

    stokovnjaki so mu pripravili še eno presenečenje??? ha ha jokam od zabave, Jerry Springer je amater za Planet

  • 08:10 28. Marec 2023.

    Pa kaj vam je Aleš nardil, da mu take coprnice nastavlate??!!??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.