Če bi pokojni Oliver videl to, bi zajokal tudi sam

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Ko bi pokojni Oliver videl to, bi še njemu začele teči solze.
Oglej si celoten članek

V Veli luki na Korčuli je sinoči potekal spominski koncert v čast lani preminulemu hrvaškemu glasbeniku Oliverju Dragojeviću. Že na generalki pred koncertom, poimenovanem "Sled v večnosti", so tekle solze, piše Slobodna Dalmacija.

Čustva so nekatere glasbenike zanesla do t mere, da niso mogli zapeti svojih pesmi, pišejo hrvaški portali.

Nastopili so prijatelji in kolegi pokojnega Oliverja: Gibonni, Zorica Kondža, Tedi Spalato, Dupini, Antonio Serrano, Alan Bjelinski, Ante Gelo in Nikša Bratoš.

Na koncertu so bili prisotni člani družine Dragojević ter nekaj sto srečnežev, ki je uspelo pravočasno priti do vstopnic, ki so bile razprodane, kot še poročajo hrvaški portali, praktično v nekaj minutah. Tisti, ki si niso mogli zagotoviti svojega prostora na koncertu, so ga lahko spremljali na veš mestih na velikih zaslonih.

Jokali niso le nastopajoči glasbeniki, pač pa tudi številni zbrani, predvsem pa Oliverjeva družina; v prvi vrsti so sedeli Oliverjeva soproga Vesna ter sinovi Dino, Davor in Damir z družinami.

Foto: Pixell Družina Oliverja Dragojevića

Spet veselje Oliver ni dočakal največjega darila

"Vsi smo zbrani. Prišla bo tudi moja mama, sestra z možem, vseh skupaj nas bo sedemnajst. Vsi bomo prišli na koncert, čeprav bi sama vse skupaj najrajši preskočila. Grozno mi je, muka mi je, vse me spominja na njega ... Najrajši bi se zavlekla v mišjo luknjo. Vendar ne morem. Ljudje ga doživljajo tudi kot jnihovega, njihov je bil toliko, kot naš. To je enostavno tako," je tik pred koncertom za Slobodno Dalmacijo povedala Oliverjeva vdova.

Magazin Dragojevićeva vdova si je postavila ultimat: Živeti ali …

xxx

Neverjetno Vse zaradi Oliverjeve pesmi

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 23:28 30. Julij 2019.

    Že sama slika profila pove,da si gamat

  • 23:27 30. Julij 2019.

    Križar pa takim idiotom kot si ti,prepovedat,da se sploh oglašajo

  • 23:25 30. Julij 2019.

    Križar,pa kako si lahko tak kreten

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.