Razkošno: Naš glasbenik za poroko najel ljubljansko Opero

Foto: Mediaspeed DJ Umek Foto: Mediaspeed DJ Umek Foto: Mediaspeed DJ Umek Foto: Mediaspeed DJ Umek Foto: Mediaspeed DJ Umek Foto: Mediaspeed DJ Umek Foto: Mediaspeed DJ Umek Foto: Mediaspeed DJ Umek Foto: Mediaspeed DJ Umek Foto: Mediaspeed DJ Umek
Naš najbolj znani DJ je usodni da zapečatil s sanjskim obredom in zabavo!
Oglej si celoten članek

DJ Umek se je po dobrih dveh letih zveze in mnogih letih prijateljstva poročil z ljubljansko podjetnico Senko Halebić. Par je organiziral sanjsko zimsko poroko, za katero sta najela kar ljubljansko Opero. Gostje so se v luksuznih avtomobilih pripeljali pred razkošno stavbo in se po rdeči preprogi sprehodili na obred in zabavo, ki je potekala za zaprtimi vrati. 

Senka, ki jo je Umek kot svoje dekle javnosti predstavil leta 2016, pred tem sta bila mnogo let tesna prijatelja, je blestela v obleki, okrašeni z belim in črnim perjem, v krznenem kratkem plašču in tiaro na glavi. Prav tako glamurozni so bili rudi gostje, dame v večernih toaletah, gospodje v oblekah in metuljčkih. Izbrance, med katerimi so bili tudi Damijan Janković s svojo Ursulo Gawish, ljubljanski lepotni kirurg Igor Višnjar, podjetnica in dobrodelnica Ana Lukner ter ostali, je s svojim kulinaričnim znanjem razvajal chef Tomaž Kavčič.  

Uroš je nepozabni dogodek ovekovečil tudi na Instagramu, kjer je ob fotografiji z nevesto pripisal: "Moja ljubezen, moja sorodna duša, moja najboljša prijateljica! Ljubim te. Pravkar sva se poročila! Kakšna nepozabna noč!" Utrinke z rdeče preproge pa si poglejte v galeriji. 

Ganljivo Neverjetno, kaj je zanj storila nevesta

Magazin Je zaradi Umka razdrla zaroko?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 21:02 11. Marec 2019.

    Mater.. po komentarjh sodeč vas je ena sama foušija

  • 07:28 22. Januar 2019.

    Spet en članek brez veze. No, sicer moram priznati, da se novinarka z najetimi brezveznimi članki preživlja. Nekako se pač …

  • 23:21 21. Januar 2019.

    Brezvezno razkazovanje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.