Si je Melania te kritike in posmeh zaslužila?

Foto: Profimedia
Zaradi te izbire so jo zopet "pribili na križ" posmeha.
Oglej si celoten članek

Družina Trump se je včeraj udeležila vsakoletne tradicionalne "pomilostitve" puranov, ki je v Beli hiši običaj pred praznikom zahvalnosti, ki ga Američani praznujejo konec novembra. Melania Trump, ki je vedno pod drobnogledom modnih navdušencev, in skoraj nikoli ne razočara, pa je bila tokrat zaradi svojega plača z geometričnim okrasjem na Twitterju glavna tarča posmeha.

Svet Na zahtevo Melanie so Hrvatico umaknili iz Bele hiše

Nekdo je celo zapisal, da bi morali "pomilostiti" njo in ne puranov. Plašč so označili za smešen in ji očitali, da je vse, kar ima, denar in da bi ga lahko vložila v malo več okusa za modo. Roko na srce, nam se izbira njenega plašča ne zdi tako napačna, pa vam? Je pa naše budno oko opazilo še eno podrobnost, predsednik in Melania sta se na "pomilostitvi" ljubeče držala za roke, kar je pri njima prava redkost.

"Talentirana, ampak ..." Trump pojasnil, zakaj je Hrvatici pokazal vrata

Foto: Profimedia Melania Trump

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:45 23. November 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.