Šok v šovu Ljubezen po domače: Tako debelo je ob tej novici pogledala voditeljica

Foto: POP TV ljubezen po domače, vesna šošterič Foto: POP TV ljubezen po domače, vesna šošterič
Vesnina zgodba se od Jožkove precej razlikuje.
Oglej si celoten članek

V prvi oddaji tretje sezone šova Ljubezen po domače je poleg novih ljubezni željnih kandidatov nastopila tudi Vesna Šošterič, ki je sorodno dušo iskala v 2. sezoni.

med njimi znan obraz Ljubezen po domače: POP TV predstavil kmete, ki bodo v 3. sezoni!

Izbrala je Jožka, ki pa se je po snemanju odločil, da se na njeno kmetijo ne bo več vrnil. "Nekaj na silo je hotela vse. Meni pa to ni ustrezalo. Takoj je želela imeti otroke. Rekel sem ji, da z nekom, ki ga poznaš en mesec, ne moreš imeti otrok. Osebo želim najprej spoznati. Odločil sem se, da zaključiva, ker mi to ni odgovarjalo,“ je svojo odločitev razložil za naš portal.

Še več o njegovem pogledu na njuno ljubezen, si lahko preberete TUKAJ.

Foto: POP TV ljubezen po domače, vesna šošterič

Vesna je včeraj slabo novico razkrila voditeljici šova Tanji Potružnik Koren, ki je ob slišanem obnemela. Vsaj videti je bilo tako … Vesnina zgodba, zakaj ji je ženin ušel, pa se od Jožkove precej razlikuje. "Ni bil zato, da bi bil pri meni. Je rekel, da ne bo tukaj, da je prevelika kmetija. Sem mu rekla, da to ni težava, saj se vse strojno dela. Pa je rekel, ne bo kosil, pa ne bom tega, pa da bo raje samski. Pa sem rekla, pa bodi samski,“ je izjavila Vesna, ki je sedaj v zvezi z Mihom, ki ga je prav tako spoznala v šovu Ljubezen po domače. "Zdaj je pa vse drugače. Sem našla boljšega in bolj pridnega,“ je še dodala.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.