Tako po ločitvi živi naša pevka

Foto: Planet TV saša lešnjek Foto: Planet TV saša lešnjek Foto: Planet TV saša lešnjek Foto: Planet TV saša lešnjek Foto: Planet TV saša lešnjek Foto: Planet TV saša lešnjek
Družbo ji dela psička.
Oglej si celoten članek

Prvi smo poročali, da se ločujeta naša glasbenika Alex Volasko in Saša Lešnjek. Par, pri katerem je starostna razlika znašala devet let, je bil skupaj pet let. Alex je v oddaji Poroka na drugi pogled, v kateri je bil gost, spregovoril o svojem zakonu. 

"Oba sva glasbenika. Od jutra do večera sva bila skupaj - živela in delala. Živela sva lepo skupaj, pri delu pa se je 'med polizal'. Konflikti na poslovni ravni so se prenesli v ostale pore življenja," je povedal in razkril, da je bilo v zvezi tudi nekaj zbadanja. Več o tem TUKAJ.

Saša z mediji ni veliko govorila, je pa sedaj nastopila v kuharskem šovu Riba, raca, rak in navdušila svoje goste, ki so ji za njeno italijansko večerjo poklonili kar 19 točk! Še preden je začela kuhati, pa je snemalni ekipi razkazala svoje malo, a lično stanovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 06:49 5. Junij 2023.

    A bi lahko prenehali razkazovat svojo spalnico in udobje ? Bi lahko pokazali kaj je za vas dodana vrednost ...in …

  • 22:50 4. Junij 2023.

    Lepo vas prosim, dekle je bilo v resni vezi od 18tega leta, tudi poročena v tem času in pri 23ih …

  • 12:36 4. Junij 2023.

    Se bojim, da ta dva še danes ne vesta zakaj sta se sploh poročila!?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.