Tako sta se spoznala Tara in Tomi

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Lepa voditeljica in karizmatični pevec sta se spoznala v Kranjski Gori.
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica Tara Zupančič in glasbenik Tomi Meglič sta par že dve leti in pol, spoznala pa sta se med njenim službenim časom, ko je Tara za oddajo Pop In delala reportažo iz Kranjske Gore. "Dela sem prispevek, tam sva se spoznala, zaklepetala in potem vidiš, da imaš veliko skupnih tem in tako stvar steče naprej. Saj veste, kako to gre," nam je zaupala Tara.

Magazin Tara Zupančič: Takšna mačeha je Tomijevim otrokom

Zaljubljenca veljata za enega najbolj složnih estradniških parov pri nas. Tara Tomija pogosto spremlja na koncertih, on pa jo je vsak večer po vodenju oddaje Zvezde plešejo počakal in skupaj z njo analiziral tekočo oddajo. Tara nam je spomladi zaupala, da se zelo lepo razume tudi z njegovima otrokoma, čeprav jo je sprva malce skrbelo. Golobčkoma pa je skupna tudi ljubezen do glasbe in umetnosti nasploh. Tara namreč zelo lepo slika in ustvarja pod umetniškim imenom Varishana. 

znani in ljubezen To je najbolj romantična stvar, ki jo je Tomi naredil za Taro

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:37 23. September 2018.

    mal je hecn, da če si tetoviran si morš celo življenje rokave gor vihat al pa vsak kratke nosit celo …

  • 16:35 21. September 2018.

    Kaksne veze ima to ali sta ali nista bila v zvezi?!? Kje pa pise, da moras ostati v isti vezi, …

  • 15:10 21. September 2018.

    Bistva pa nista napisal.....da sta obadva bla v zvezi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.