Takšna gneča je v Primarku!

Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark Foto: Saša Despot primark
Pol ure pred uradnim odprtjem se je pred trgovino Primark naredila daljša vrsta.
Oglej si celoten članek

Primark je danes odprl vrata in privabil množico ljudi, ki so še pred odprtjem čakali v vrsti pred vhodom. Prvim nakupovalcem je Primark podaril sladoled in nakupovalno vrečko ter jim tako še olepšal nakupovalno izkušnjo. 

Magazin Toliko smo v Primarku zapravili za ta kup stvari
“Odlična trgovina. Večja je kot v Avstriji. Predvsem bom kupovala za otroke. Cena in kvaliteta sta v dobrem sorazmerju,” je za Žurnal24 povedala ena od nakupovalk, mamica štirih otrok. Dve starejši obiskovalki pa sta bili zadovoljni s cenami, poudarili pa sta, da se na več kot 4000 kvadratnih metrih nakupovalne površine ne znajdeta najbolje, ker ni zemljevida ali napisov.

velika gneča Primark v Sloveniji: Takšne so cene!

Na odprtju smo srečali tudi voditelja Klemna Bunderlo. “1, 80 evra za obleke. Skrbi me, kdo jih je delal. (smeh) Kupil sem majice za poletje in fitnes. Za zdaj se zdijo stvari v redu. Sistem mi je všeč. Ni tako razpuščeno, zdi se, da imajo stvari urejene,” je povedal za naš medij. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 11:58 15. Junij 2019.

    Najbrž imajo vsi ti protestniki, ki so se valjali po tleh, v žepih najnovejše pametne telefone, ki so ravno tako …

  • 16:55 14. Junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 …

  • 17:14 13. Junij 2019.

    Lenti s tekočimi stopnicami.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.