Magazin > Odnosi in prosti čas
7771 ogledov

Takšna gneča je v Primarku!

primark
1/23
Saša Despot
Pol ure pred uradnim odprtjem se je pred trgovino Primark naredila daljša vrsta.

Primark je danes odprl vrata in privabil množico ljudi, ki so še pred odprtjem čakali v vrsti pred vhodom. Prvim nakupovalcem je Primark podaril sladoled in nakupovalno vrečko ter jim tako še olepšal nakupovalno izkušnjo. 

primark Magazin Toliko smo v Primarku zapravili za ta kup stvari
“Odlična trgovina. Večja je kot v Avstriji. Predvsem bom kupovala za otroke. Cena in kvaliteta sta v dobrem sorazmerju,” je za Žurnal24 povedala ena od nakupovalk, mamica štirih otrok. Dve starejši obiskovalki pa sta bili zadovoljni s cenami, poudarili pa sta, da se na več kot 4000 kvadratnih metrih nakupovalne površine ne znajdeta najbolje, ker ni zemljevida ali napisov.
primark velika gneča Magazin Primark v Sloveniji: Takšne so cene!

Na odprtju smo srečali tudi voditelja Klemna Bunderlo. “1, 80 evra za obleke. Skrbi me, kdo jih je delal. (smeh) Kupil sem majice za poletje in fitnes. Za zdaj se zdijo stvari v redu. Sistem mi je všeč. Ni tako razpuščeno, zdi se, da imajo stvari urejene,” je povedal za naš medij. 
Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 10
  • Janez_53 11:58 15.junij 2019.

    Najbrž imajo vsi ti protestniki, ki so se valjali po tleh, v žepih najnovejše pametne telefone, ki so ravno tako bili narejeni na daljnem vzhodu ob izkoriščanju delovne sile. Le zakaj jih ne vržejo stran? Je torej boljše, če so ...prikaži več otoci in mladostniki na ulicah in preprodajajo drogo ali se ukvarjajo s tatvinami in prostitucijo? Da se razumemo: nisem pristaš brezvestnega izkoriščanja otroške delovne sile, vendar naj bodo protestniki malce bolj dosledni pri svojih akcijah!

  • Rachel_Montague 16:55 14.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem ...prikaži več času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedelaa za to. Preberite več na tej strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • @narhist 17:14 13.junij 2019.

    Lenti s tekočimi stopnicami.