Magazin > Odnosi in prosti čas
23676 ogledov

Toliko smo v Primarku zapravili za ta kup stvari

primark Žurnal24
Danes je svoja vrata v Ljubljani odprla ena najbolj popularnih trgovin v Evropi.

Na več kot 4000 kvadratnih metrih se v ljubljanskem City parku razteza trgovina Primark, ki je danes odprla svoja vrata. Med prvimi smo se med njihovimi policami sprehodili tudi mi. Kljub temu, da je ob uradni otvoritvi, ki se je zgodila 10.30 v trgovino drlo obiskovalcev, so bili pri Primarku dobro pripravljeni. Gnečo pri garderobnih kabinah so zaposleni obvladovali brez težav, za vsako stranko v garderobah namreč skrbi vsaj pet zaposlenih. Okoli deset minut smo čakali na blagajni, na vsakem koraku pa za kupca in njegova vprašanja poskrbijo številni zaposleni.

Kaj pa cene? V Primarku lahko kupite celo majico za 1 evro, mi pa smo za 25 artiklov plačali 166,50 evrov. Za ta denar smo dobili troje otroške kopalke, troje otroške sandale, dve brisači, tri slamnike, žensko obleko, otroške kratke hlače in majico, uhane, dišečo svečo, modrček, torbo za na plažo, toaletno torbico, dve torbici za shranjevanje mokrih kopalk, dežnik, samolepilni modrček, rutko, moške kopalke in obešalnike za obleke. Najcenejši izdelek je dišeča sveča za en evro, najdražji pa obleka iz jeansa, za katero smo odšteli 19 evrov. 

primark | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Komentarjev 14
  • Fenix Ariel 07:39 14.junij 2019.

    Nizkocenovne trgovine za nizko cenjeno sodrgo...

  • bebo2 21:50 13.junij 2019.

    Tole meni ne izgleda kot fiskalno potrjen račun od Fursa...

  • jakec1575 21:35 13.junij 2019.

    majica za 1e? in potem tega niso delali otroski suznji? slovenija je leglo naslabsega potrosnistva in smetenja narave. Kupi kvalitetno in imej 5 let. ne kupuj skart robe in cenenosti. In kupuj od tistih, ki ne unicujejo okolja in za ...prikaži več njih ne delajo suznji.

Sorodne novice