Slovenija
13774 ogledov

Uradno: Zelo kmalu v Ljubljano prihaja Primark, ki že išče prodajalce

Primark
1/3
'Slovenija. Prihajamo!' so zapisali pri Primarku.

"Primark je od leta 1969, ko je začela delovati prva poslovalnica v Dublinu, prehodil dolgo pot. Danes imamo več kot 350 trgovin v 11 državah širom Evrope in Amerike. Rastemo z izjemno hitrostjo in zdaj odpiramo popolnoma novo poslovalnico v Ljubljani! To je naša prva trgovina v Sloveniji, našli pa nas boste v nakupovalnem centru Citypark v Ljubljani," so na svojih spletnih straneh zapisali v irski družbi.

Na kopico vprašanj, ki smo jim jih poslali, pa so le skopo odgovorili, da bodo trgovski center odprli v začetku leta 2019.

V tem trenutku pa mrzlično iščejo primeren kader: "Iščemo vodje v prodaji. Želimo si ljudi, ki bodo s svojim vodenjem zgled in znajo narediti učinkovite prodajne prostore. Biti morate ambiciozni, zavzeti in samoiniciativni ter zmožni uspešno motivirati svojo ekipo ter zagotoviti, da bodo za doseganje rezultatov vsi stopili skupaj."

Primark | Avtor: Profimedia Profimedia

Najprej bi radi zaposlili namestnika vodje poslovalnice, managerje oddelkov in vodjo 'visual merchandising' ekipe. V naslednjih mesecih bodo objavili tudi razpis za prodajalce.

Primark boste v ljubljanskem Cityparku kmalu lahko našli v prostorih, kjer je bila nekoč trgovina Kastner & Öhler. Prostore že dlje časa preurejajo, natančnega (niti približnega) dneva otvoritve pa ne želijo razkriti.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • jezero 06:52 27.oktober 2018.

    Lopovi so prodali Mercator, celo Irci pa odpirajo trgovine v Sloveniji. Sedaj prodajajo tudi LJ banko. Slovenci smo razprodane duše.