To so pozitivne strani "brzaka"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kakšen pa je vaš idealen čas?
Oglej si celoten članek

Čeprav pornografski filmi promovirajo spolne odnose, ki lahko trajajo tudi ure in ure, moški pa ob tem stojijo pokončno kot vojaki, medtem ko so ženske pripravljene na še in še, to seveda ni realnost. Nedavne raziskave so pokazale, da čas trajanja spolnega odnosa ni povezano s kvaliteto, večina moški in žensk pa je za idealen čas ljubljena izbrala med sedem in trinajst minut, piše hrvaški spletni portal Miss7.

Zdravje Se med seksom lahko zagozdimo?

Seks na hitro je po navadi tudi bolj spontan in s tem bolj strasten, lahkoten in zabaven. Poleg tega izgovor, da nimate časa, ne pride v poštev, saj si sedem do trinajst minut lahko odtrgamo prav vsak dan. In nič ni bolj seksi od tega, da si nekoga tako močno želite, da ga nimate časa niti sleči. Več kot je dotikov in intime, bolj trdna je vez med partnerjema, še dodajajo strokovnjaki. Poleg tega se s poljubi, dotiki in orgazmom okopamo v oksitocinu, ki velja za hormon sreče in če za srečo potrebujete le sedem do trinajst minut, si jih le odtrgajte!

Magazin Te predmete lahko uporabite za "domače" erotične igračke

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.