Trenutek, ko sta Harry in Meghan sprejela usodno odločitev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
To je bila pika na i.
Oglej si celoten članek

Razlogov, zakaj sta se vojvoda Harry in njegova žena Meghan odločila za življenje daleč stran od kraljeve družine in njihovih dolžnosti, je več, najpomembnejši razlog pa je bil njun sinček Archie, ki bo maja dopolnil eno leto. 

Viri blizu vojvodinji so TMZ povedali, da se je Meghan zavedala, kaj poroka s princem Harryjem prinaša, ni pa vedela, kako malo nadzora bo imela nad tem, kaj mediji objavljajo, in kako kritično bodo gledali na vse, kar bo naredila.  

Magazin Nove sankcije za princa Harryja!

Zadeve pa so se zaostrile na Archiejev krstu, ki ni bil javen. Mediji so pričakovali, da bodo njunega potomca lahko posneli in objavili, a so bili razočarani. Harry in Meghan sta sina skrila pred javnostjo, in to čeprav so jima kraljevi svetovalci položili na srce, naj vendarle malo bolj sodelujeta z mediji. Jezni so bili tudi Britanci, ki menijo, da imajo pravico vedeti, kaj se dogaja pri Harryju in Meghan, saj tudi oni plačujejo za njun razkošni življenjski stil. Po krstu se je usulo negativnih člankov, ki so Meghan šokirali, zato sta s Harryjem sklenila, da se bosta umaknila. "Njuno mišljenje je takšno: če ne bosta več dobivala davkoplačevalskega denarja, Britanci tudi nimajo več pravice komentirati njunega zasebnega življenja,“ je povedal vir.

to so odkrili Dokaz, da je Meghan 'megxit' načrtovala od samega začetka?

Družina Sussex je sicer že v Kanadi, kjer pa se njuna vojna proti medijem nadaljuje. Po objavi fotografij Meghan v gozdu sta namreč zagrozila, da bosta tožila vse medije, ki so posnetke objavili. 

Magazin Meghan ujeli v Kanadi: "Opozorite jo, preden se zgodi nesreča“
 

Ste že naročeni na Joongloo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:54 24. Januar 2020.

    Ta dva sta se skregala z belim kruhom.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.