Voditelj pravi, da je Kate opazno bolj suha kot na objavljenem posnetku

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Piers Morgan se še vedno ukvarja s posnetkom, ki ga je vojvodinja Kate objavila na materinski dan.
Oglej si celoten članek

Britanski voditelj Piers Morgan, veliki nasprotnik zakoncev Sussex, se še vedno ukvarja s posnetkom, ki ga je princesa Kate objavila na materinski dan. Spomnimo. Fotografija, na kateri je Kate obdana s svojimi otroki, je dvignila veliko prahu, saj je bila računalniško obdelana, zaradi česar se je vojvodinja tudi opravičila. Le nekaj dni pozneje pa je odjeknila vest, da ima bodoča britanska kraljica raka. 

Morganu posnetek še vedno ne da miru in s svojimi dvomi podpihuje teorije zarote. "Nisem prepričan, da je bila fotografija posneta en teden pred materinskim dnevom. Poznam nekoga, ki jo je tisti teden videl in ki trdi, da je bila drugačna. Gre za nekoga, ki jo pozna in jo je po naključju srečal ter povedal, da je veliko bolj suha kot na sliki," trdi Morgan, ki je s tem namignil, da dvor nekaj skriva. 

Kate je bolnišnico po abdominalni operaciji zapustila 29. januarja. Tam se je zdravila 13 dni. Z dvora so takrat sporočili le, da lepo okreva, h kraljevim dolžnostim pa naj bi se vojvodinja vrnila po velikonočnih praznikih. Ameriški zdravnik je javno ugibal, za katero vrsto raka je princesa zbolela. Več o tem TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:48 2. April 2024.

    Ne vem za druge ampak jaz imam ''novic'' o tej nemški družini DOST!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.