Magazin > VIP
12730 ogledov

Voditelj pravi, da je Kate opazno bolj suha kot na objavljenem posnetku

kate middleton Profimedia
Piers Morgan se še vedno ukvarja s posnetkom, ki ga je vojvodinja Kate objavila na materinski dan.

Britanski voditelj Piers Morgan, veliki nasprotnik zakoncev Sussex, se še vedno ukvarja s posnetkom, ki ga je princesa Kate objavila na materinski dan. Spomnimo. Fotografija, na kateri je Kate obdana s svojimi otroki, je dvignila veliko prahu, saj je bila računalniško obdelana, zaradi česar se je vojvodinja tudi opravičila. Le nekaj dni pozneje pa je odjeknila vest, da ima bodoča britanska kraljica raka. 

Morganu posnetek še vedno ne da miru in s svojimi dvomi podpihuje teorije zarote. "Nisem prepričan, da je bila fotografija posneta en teden pred materinskim dnevom. Poznam nekoga, ki jo je tisti teden videl in ki trdi, da je bila drugačna. Gre za nekoga, ki jo pozna in jo je po naključju srečal ter povedal, da je veliko bolj suha kot na sliki," trdi Morgan, ki je s tem namignil, da dvor nekaj skriva. 

Kate je bolnišnico po abdominalni operaciji zapustila 29. januarja. Tam se je zdravila 13 dni. Z dvora so takrat sporočili le, da lepo okreva, h kraljevim dolžnostim pa naj bi se vojvodinja vrnila po velikonočnih praznikih. Ameriški zdravnik je javno ugibal, za katero vrsto raka je princesa zbolela. Več o tem TUKAJ

Komentarjev 1
  • Pierre 15:48 02.april 2024.

    Ne vem za druge ampak jaz imam ''novic'' o tej nemški družini DOST!!!