Magazin > VIP
76063 ogledov

Princesa Kate: Je res zbolela za to vrsto raka?

kate middleton Profimedia
Strokovnjak na področju abdominalne kirurgije pravi, da je Kate verjetno zbolela za eno od teh dveh vrst raka.

V petek je britanski dvor objavil video princese Kate, v katerem je svetu razkrila, da je zbolela za rakom. Bolezen so odkrili po operaciji, ki jo je prestala januarja. Novica je svet šokirala, še toliko bolj zato, ker je bilo sprva rečeno, da Katine težave niso povezane z rakom.

Dr. George Crawford, splošni kirurg in strokovnjak za bariatrične posege, operacije debelega črevesa in minimalno invazivne posege, je za TMZ razložil svoj pogled na Katino stanje. Pravi, da gre po vsej verjetnosti za raka na jajčnikih ali pa za raka na mehurju. Po njegovem mnenju je zdravniška ekipa med posegom našla nekaj skrb vzbujajočega in je zato opravila biopsijo. Kate sicer trdi, da je bil rak odkrit po njeni operaciji, kar morda ni res. Dr. Crawford namreč poudarja, da lahko zelo hitro prideš do novih informacij, ki spremenijo potek celotne operacije.

Kate je v posnetku tudi dejala, da je šele pred kratkim začela s preventivno kemoterapijo. Crawford pravi, da to verjetno drži, saj je okrevanje po invazivni operaciji na trebuhu dolgotrajno, kemoterapija pa zelo naporna. 

Takoj po objavi žalostne novice se je iz vseh koncev sveta usulo sporočil podpore. Oglasila sta se tudi Meghan in Harry. Kaj sta povedala, lahko preberete TUKAJ

 

 

Komentarjev 6
  • Idioti 20:33 25.marec 2024.

    Jaz ne razumem , da oboleli skrivajo bolezen AIDS , TBC , Tifus , demenco , psiho bolezen in podobno ! Pa kaj se preserava in ne pove da ga ima in kje . Ko sem ga jaz fasal , ...prikaži več sem vsem prijateljem povedal , da sem ga fasal na črevih . In odrežejo in ni ga več . Velka skrivnost .

  • Idioti 20:29 25.marec 2024.

    Jaz nisem noben dohtar pa sem rekel ,da ga ima na jajčnikih ! Veza- ali niso pred kratkim namigovali , da je ponovno noseča.

  • Avatar skeptik
    skeptik 18:40 25.marec 2024.

    Spet vaša primitivna obsedenost z eno razvajeno lajdro. OK, je bolna. Žal mi je za vsakega, ki se bori z rakom. A se ne bi vseeno raje sprehodili do našega Onkološkega inštituta v LJ in prešteli koliko ljudi se tudi ...prikaži več tam bori s to boleznijo? Koliko je mogoče obupanih mater samohranilk, ki jih je groza samo ob misli na črni scenarij? Za to kraljevo bejbo bo super poskrbljeno, za njene otroke tudi, čeprav je vsakemu ki raste brez mamice težko... Bedni ste s temi novicami, celo z več novicami na dan