Magazin > VIP
86203 ogledov

Kate Middleton dosegla dno

kate middleton Profimedia
Dejstvo, da se je morala princesa prvič v svoji kraljevi karieri javno opravičiti, ni zanemarljivo.

Princesa Kate in princ William sta vsa leta veljala za zgledna člana kraljeve družine. Ko sta preglavice povzročala princ Harry in Meghan Markle ali princ Andrew škandale, sta bila Kate in Will zgled kraljeve družine in pokojni kraljici Elizabeti v ponos. Včeraj pa je New York Post poročal, da je Kate "uradno dosegla dno". To trdijo predvsem zaradi prvega javnega opravičila, ki ga je podala v svoji več kot 10-letni karieri članice kraljeve družine. Kot je znano, se je Kate javno opravičila zaradi popravljene fotografije, ki jo je objavila ob materinskem dnevu pretekli konec tedna. A New York Post je neomajen, pravijo, da njeno opravičilo ni pojasnilo ničesar, le odprlo še več vprašanj. Kaj je zapisala v opravičilu, preverite TUKAJ.

Če se vrnemo tja, kjer se je za valižanskega princa in princeso vse začelo, na Univerzo St. Andrews, leta 2001, še nikoli ni bilo situacije, da bi princesina dejanja povzročila tako silovit vihar ali znižala splošno raven zaupanja v institucijo. Nekako je paru v nekaj tednih uspelo porušiti ravnovesje v kraljevi družini. Vprašanje, na katero nihče ne more ali ne zna odgovoriti, je, kako sta William in Kate vse tako zapletla? Kraljevi strokovnjaki so prepričani, da sta si stvari otežila z molkom okoli Katine januarske operacije in okrevanja. Na uradne dolžnosti naj bi se vrnila šele aprila, kar je rodilo še več vprašanj in radovednosti, kot če bi o situaciji odkrito govorila. Okrevanje, ki traja več kot dva meseca, zagotovo nakazuje na to, da Katine zdravstvene težave niso bile majhne. 

Sledil je niz skrivnostnih dogodkov, ki so zaradi odsotnosti pojasnil s strani palače, vzbudile le še dodatno zanimanje. William se je prejšnji teden le 46 minut pred spominsko slovesnostjo svojega botra brez pojasnila umaknil. V istem tednu so paparaci na skrivaj posneli Kate (fotografija spodaj), kako se z mamo vozi v avtu, nekateri so takrat menili, da to ni bila princesa, temveč njena dvojnica. Palača je v tistem času odgovorila le z enim stavkom, in sicer, da Katino okrevanje poteka po načrtu. Škandal pa je zakuhala kar Kate sama, ko je objavila popravljeno fotografijo s svojimi otroki, o čemer je poročal cel svet, ona pa z opravičilom ni pojasnila praktično ničesar. 

Kate Middleton | Avtor: Twiter Twiter

Škandal pa še podpihuje nova fotografija. Fotografi so v ponedeljek popoldne v konvoju ujeli princa Williama, ki se je vračal v London, kar ne bi bilo nič presenetljivega, če ne bi ob njem sedela Kate. Zakaj se tako urgentno vrača v London, če so njeno vrnitev na delo napovedali šele aprila, se še sprašuje New York Post. 

Komentarjev 6
Sorodne novice