Magazin > VIP
4767 ogledov

Ne le Will Smith, v javnosti neprimeren tudi njegov sin

Jaden Smith Profimedia
Po Willovem škandalu zdaj še to.

Vsi se spomnimo škandala, ki se je zgodil leta 2022 na podelitvi Oskarjev. Takrat se je voditelj in komik Chris Rock delal norca iz Willove žene Jade Pinkett Smith, ki je zbolela za avtoimunsko boleznijo alopecijo in je zaradi tega imela pobrito glavo. Jada je kot odgovor na neslano šalo zavila z očmi, Will pa je Chrisu prisolil klofuto, zaradi katere je utrpel veliko ogorčenje v javnosti ter nosil posledice. 

Sedaj se je v javnosti pojavil tudi njun sin, Jaden Smith, in sicer med odhodom z zabave Louis Vuitton v Parizu ob treh ponoči, s sumljivo cigareto v roki. Nekateri domnevajo, da je bila to marihuana. Posedovanje te droge pa je v Franciji kaznivo in kaznovano z zaporom.

Jaden Smith | Avtor: Profimedia Profimedia

Kakšne posledice bo utrpel Jaden, še ni znano, znano pa je, kaj se je zgodilo njegovemu očetu. Čeprav se je opravičil, je bilo ogorčenje javnosti preveliko. Zato je izstopil iz Ameriške akademije filmskih umetnosti in znanosti, tudi vsi njegovi projekti z Netflixom in Sonnyjem ter Applom so bili zaustavljeni. Dogajanje je takrat komentirala tudi Jada sama, kaj je povedala, lahko preverite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • mph2 18:57 10.marec 2024.

    Idioti ... kaj mešate dva total različna dogodka med sabo. Najdite zdaj še nekoga ki je glasno prdnil v javnosti, da bo trio dogodkov.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 17:58 10.marec 2024.

    Še en presran pankrt!!

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:14 10.marec 2024.

    Trič trač