Magazin > VIP
21171 ogledov

Jada Pinkett Smith končno spregovorila o škandalu na oskarjih

Jada Pinkett Smith Profimedia
Igralka je dejala, da upa, da se bosta njen mož Will Smith in Chris Rock pobotala.

Igralka Jada Pinkett Smith je dva meseca po škandalu, ki se je zgodil zaradi njene bolezni na oskarjih, spregovorila, kaj si želi. Komik Chris Rock se je takrat pošalil na račun njene pobrite glave, kar je zelo razburilo moža Willa Smitha, ki mu je prisolil klofuto.

V svoji pogovorni oddaji Red Table Talk pa je igralka, ki ima alopecijo, sedaj izrazila željo, da upa, da se bosta končno pobotala.

"Glede večera oskarjev močno upam, da bosta ta dva inteligentna in sposobna moška uspela to preboleti, se pogovoriti in pobotati," je Pinkett Smithova dejala v pogovorni oddaji. "Glede na stanje današnjega sveta oba potrebujemo, pravzaprav potrebujemo drug drugega bolj kot kdaj koli prej," je še dodala. Igralka je dejala, da do takrat pa bosta s soprogom počela to, kar sta skupaj počela zadnjih 28 let, ugotavljala, kaj je življenje.

"Zaradi tega, kar se mi je zgodilo z zdravjem in kar se je zgodilo na podelitvi oskarjev, se je namen obrnilo na tisoče ljudi s svojimi zgodbami," je še izpostavila 50-letna igralka. V oddaji sta bila med njenimi gosti tudi mati 12-letne deklice Rio Allred, ki je bila zaradi izgube las deležna zasmehovanja in je storila samomor, ter zdravnik, ki je pojasnil različne vrste vzrokov za izpadanje las. Dekličina mati je še povedala, da je njena hči naredila samomor manj kot dva tedna pred incidentom na oskarjih.

Pinkett Smithova je o incidentu sicer spregovorila že dan po njem, takrat se je oglasila preko družbenih omrežij in na kratko komentirala: "To je sezona za zdravljenje in jaz sem tukaj za to."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.